Domeinnaam

Ik schrijf echt al jaren onder verschillende namen blogjes op het internet. En al meer dan een jaar heb ik het erover om een eigen domeinnaam te nemen. Heb daar al eerder over gedacht maar telkens stopte ik weer met bloggen en was ik blij dat ik geen eigen domeinnaam had genomen. Maar ja het bloed kruipt waar het niet gaan kan en telkens weer begin ik toch weer een weblog. Aangezien ik nu eindelijk het idee heb dat ik nu goed zit qua stijl van blog heb ik besloten dat het tijd word.

Ik wil een eigen domeinnaam.

Maar welke domeinnaam? In eerste instantie wilde ik iets met Eaglesnest, dit ivm mijn achternaam.. Maar die zijn er niet meer. Niet .nl maar ook niet .com of .org of… Je begrijpt me..

Wat dan?
Toch babyeagles? Maar gaat dat dan wel lang genoeg mee? Want nu gaat het nog over de baby in de buik, straks de baby die geboren is, maar vanzelf wordt het een dreumes, peuter, kleuter.. En ga zo maar door!

Ik zie het even niet meer, dus heeft iemand van jullie nog suggesties?
Tell me!

11 gedachtes over “Domeinnaam

  1. Fijn dat je nu je plekje hebt gevonden, met kinderen heb je straks meer dan genoeg inspiratie. Dus daar zal het niet op vast lopen. Misschien iets als meettheeagles of met een streepje ergens.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s