Nûby reporter

MommyBlogger_Logo_StackIets meer als een week geleden kreeg ik via een kennis de tip om eens te kijken op de site van Nûby aangezien zij mensen (bloggers) zochten om producten uit te testen. Aangezien ik dus net een kindje heb gekregen leek het me wel leuk om hun producten te testen, het sluit immers precies aan. Ik nam contact met hen op en al vrij snel kreeg ik te horen dat ik 1 van de 20 officiële Nûby reporters ben!

Erg leuk vind ik zelf en ik ging dan ook direct op zoek naar de producten die ik als eerste zou willen testen. Ik heb uiteraard een pasgeboren kindje en de producten die ik dus ga reviewen sluiten dus aan bij die belevingswereld. Echter mag ik wel, zodra de producten getest zijn, weer nieuwe producten gaan uittesten en dan zijn we weer een aantal weken/maanden verder!

De volgende producten heb ik doorgegeven graag te willen reviewen en inmiddels ook al thuis ontvangen:
* One-Touch™ elektrische flessenwarmer & sterilisator
* STEP 1 | 0+ Maanden | 150ml Nûby Natural Touch SoftFlex fles in silicone
* Billendoekjes + Luiercrème
* STEP 2 | 3+ Maanden | 240ml Nûby Natural Touch SoftFlex Standaard flessen in polypropyleen
* Nûby Natural Touch Posh orthodontische fopspenen

De flessenwarmer/sterilisator en de twee flesjes zijn al in gebruik genomen en van de flesjes zal eind van deze week dan ook een review verschijnen. Ook heb ik, in samenwerking met Nûby, een leuke winactie in de planning staan dus ook dat kunnen jullie de komende tijd verwachten van mij!

 

7 gedachtes over “Nûby reporter

  1. Ik heb speciaal die speentjes van nuby voor de flesjes ivm borstvoeding (klein gaatje); supertevreden! En voor mijzelf die beker met dat klaprietje (voor mijn smoothies) hihi.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s