Hoera! Fay alweer 1 maand…

Wat vliegt de tijd!
“Geniet ervan dochie, voor je het weet geeft Bart haar weg aan één of andere kerel in het Philips Stadion”. Dat zijn de rake woorden van mijn vader. Maar gelijk heeft hij! Want de tijd vliegt. Zo zie ik onze schoonheid voor het allereerst en zo zijn we alweer een hele maand verder. Een maand waarin er verdomd veel is gebeurd en waarin Fay ook echt enorm is veranderd. Nu al.  Ze is dat kleine prupke niet meer van de geboorte shoot, nee het is echt al een hele Fay.

020 045Foto’s geboorte shoot

In een maand tijd is ons meisje ook weer boven haar geboortegewicht gekomen. De laatste keer dat we haar wogen was nog in het ziekenhuis en toen woog ze 4180 gram dus dat zal nu wel wat meer zijn. Verder was ze al vrij snel met heel aandachtig luisteren. Ze herkent onze stemmen echt zo goed en draait dan haar hoofdje naar de kant waar het geluid vandaan komt. Ook kan ze ons al heel goed gefocust aankijken. Soms kijkt ze er nog wel scheel bij, maar dat focussen gaat steeds beter en beter. Ze is ook enorm nieuwsgierig, als we met haar rondlopen kan ze echt alle kant op kijken en wil ze alles zien. Daarbij tilt ze haar hoofdje ook zelf op. Ook als ze op de borst ligt kan ze haar hoofdje en bovenlijfje soms ook al goed optillen om alles te bekijken.

20140331_165546 IMG-20140331-WA0015 20140331_165555

Op zulke momenten (zie hierboven) dan denk ik.. Aaaaahhh waar is mijn kleine meisje gebleven, het gaat veel te snel. Ze is al zo groot! Maar gelukkig zijn er ook nog genoeg momenten waarop ik geniet van het kleine popje dat ze nog is. Vooral als ze lekker bij me ligt te slapen of wanneer ik haar op 1 arm draag. Vraag me dan altijd af hoe lang dat nog kan.. Gisteren zijn we ook met ons popje naar de winkel gegaan en namen we dus de Maxi-Cosi mee. Als ik haar dan zo lekker zie liggen dan is ze inderdaad nog erg klein en ben ik super trots dat ik zo’n mooi meisje op de wereld heb gezet!
20140405_134235 20140405_134952 20140405_135017 IMG_20140405_131850

11 gedachtes over “Hoera! Fay alweer 1 maand…

  1. Het gaat zeker snel maar ze is echt nog mini hoor. Als ik foto’s terugzie dat Sam een maand is, vind ik hem zo klein!!! Maar ze veranderden echt enorm snel. Geniet van je kleine poppie. Ze kijkt echt zo wijs. Ik kan Sam trouwens nog steeds met een arm tillen hoor. Op een gegeven moment gewoon op je heup zetten. Ik draag hem nog altijd zo de trap af.

  2. En daar mag je zeker trots op zijn! Een maand vliegt zeker voorbij en met de dag veranderd zo’n kleintje. Gefeliciteerd met Fay haar eerste maand. Xoxo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s