Vreugdedansje

Woehoe!!!! Eindelijk superduper megagroot ontzettend geweldig nieuws op het Fay-front!
Team Fay kan met veel trots en een zucht van opluchting melden aan jullie dat de MRI scan van Fay SCHOON is!

Dit houdt in dat het virus dus géén, ik herhaal GEEN, beschadiging heeft achter gelaten in de hersentjes van ons mega mooie knappe dochter. Wauw, wat een opluchting mensen. We wisten wel dat er een kans was dat er geen beschadiging zou zijn, dit werd later duidelijk namelijk. Maar in eerste instantie was er door een kinderarts tegen ons gezegd dat de infectie inhield dat er sowieso een beschadiging zou zijn. Dit blijft dan ook altijd in je achterhoofd.

Nu, als er toch een beschadiging zou zijn geweest dan was dat zo. Daar hadden we ons op voorbereid en dat hadden we ook aangekund. Maar toch, gewoon geen schade gevonden.. Hoe heerlijk! Ik kan het wel 100 keer zeggen, wel schreeuwen van de daken, wel janken van blijdschap! Ik heb het voor de duidelijkheid en de zekerheid wel nog even gevraagd “kan het zijn dat je op een latere leeftijd tijdens een MRI dan wel beschadiging ziet, dat het gewoon op dit moment nog niet zichtbaar is?”. Het antwoord was heel duidelijk: NEE, dat kan niet. Je weet natuurlijk nooit waar een kindje mee geboren wordt, wat er in de genen zit qua intelligentie, eventuele leerproblemen, enzovoort. Maar als ze dus ooit iets tegen zou komen qua probleem, dan heeft dat dus gewoon met aanleg te maken, niet met het virus.

Je kunt nu natuurlijk wel bedenken dat wij ontzettend opgelucht zijn!

Vandaag krijgen we ook nog de uitslag van het hersenvocht binnen, die bepaald eigenlijk of we wel of niet vrijdagmiddag naar huis mogen. Maar wij, plus de artsen, gaan er vanuit dat deze ook goed is en Fay op vrijdagochtend haar laatste medicatie voor het virus binnen krijgt en dus daarna lekker met ons naar huis mag!!

Dat wordt een Faystje….!

37-ballonnen

46 gedachtes over “Vreugdedansje

  1. TRANEN IN MIJN OGEN! Zo blij ben ik voor jullie! Wat een rollercoaster en wat ben ik trots op jullie zeg! Kleine sterke Fay! WAUW! Gefeliciteerd en een ontzettende computerknuffel van mij naar jullie! *HUG*

  2. Wat een super goed nieuws zeg! Ik doe hier even een vreugdedansje door de kamer heen voor jullie! En nu lekker gaan genieten met z’n drietjes. Xx

  3. Geweldig mooi, prachtig, fantastisch, super nieuws! en nu naar huis jullie!!!!! dan kan eindelijk het grote genieten als gezinnetje beginnen. Dikke kus van ons..xx

  4. Wat een fantastisch nieuws! Ik hoop dat jullie haar vrijdag mee naar huis mogen nemen! Heb alles gevolgd via je schoonmoeder Bernie. Heel veel geluk allemaal!

  5. Wat een supergoed nieuws. Ik ben zo blij voor jullie! Wat een opluchting moet dat zijn zeg. Hopelijk mogen jullie haar snel mee naar huis nemen en lekker thuis gaan genieten van haar.

  6. Wauw! Geweldig! Super! Jullie mochten ook wel een keer goed nieuws krijgen. Nu vrijdag lekker samen naar huis en dan eindelijk echt kunnen genieten van je gezinnetje. Dat is jullie zo gegund.

  7. Wauw, wat een geweldig nieuws!! Dan kan na dat Faystje eindelijk jullie “gewone” leventje als gezinnetje beginnen. Oftewel lekker je eigen ritme draaien en lekker je eigen ding doen. En wat zullen jullie daar nu dubbel van gaan genieten. Veel geluk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s