Baby in beeld

Sinds afgelopen donderdag slapen manlief en ik niet meer in het ziekenhuis.
Het was een lastige beslissing maar nadat we beide een week in het ziekenhuis bij Fay hadden geslapen zaten we er fysiek doorheen en leek het ons veel beter om thuis te slapen. Van alle kanten hoorden we namelijk dat we ook goed voor onszelf moeten zorgen en al is dat dus enorm lastig, met het besluit om thuis te slapen lijken we een beetje aan onszelf te denken ook. Maar niet alleen aan onszelf, want we hebben uiteraard ook nog een hond en konijn thuis zitten. Nu werden zij wel goed verzorgd door mijn ouders maar toch.. Die beesten verdienen ook aandacht en hebben de afgelopen week ook een hoop meegemaakt in die zin. Hun baasje en vrouwtje waren al een aantal weken veel weg, vooral vrouwtje.. die is in totaal maar 4 dagen thuis geweest de afgelopen maand.
20140322_190223

Naast het feit dat we dus thuis wilden slapen voor de diertjes en naast het feit dat het voor onszelf ook erg goed zou zijn qua nachtrust was daar ook nog ‘baby in beeld’. In het MMC waar Fay eigenlijk vanaf donderdagnacht heeft geslapen (met uitzondering van wellicht 3 uur op de vrijdag nacht) hebben ze iets wat ze ‘baby in beeld’ noemen. Dat is een webcam die ze boven het bedje kunnen hangen en waar je gewoon naar kunt kijken vanuit je eigen huis. Of vanuit de auto, of de andere kant van de wereld. Je logt namelijk in via een website en dan zie je jouw kindje! Echt een ideaal systeem en het geeft nét dat beetje geruststelling aan ouders, maar ook grootouders die thuis zitten.

 

15 gedachtes over “Baby in beeld

  1. Ik heb heel veel respect voor jullie, wat een heftige situatie en wat goed dat je toch thuis gaat slapen. Hoe moeilijk de keuze ook zal zijn, zo worden jullie wel fitter als jullie meisje weer naar huis kan. En handig zo’n camera systeem, dat zal zeker rust geven 🙂 Heel veel sterkte en kracht gewenst

  2. Oh wat een dappere maar moeilijke keuze om thuis te slapen. Ik denk zeker dat jullie een goede keus hebben gemaakt. Dan zijn jullie iets uitgeruster als ze straks mee mag. Briljant die webcam! Welkom in 2014 hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s