Zwangerschapsshoot #1

Begin maart zette ik een foto op mijn blog als sneak preview van de zwangerschapsshoot die we gemaakt hadden. We hadden zelf nog niet alle foto’s ontvangen maar inmiddels wel dus tijd om een aantal ervan te delen. Aangezien ik de foto’s in zowel kleur als zwart/wit heb gekregen wil ik van een aantal zowel de kleurenfoto als de zwart/wit foto plaatsen en dan mogen jullie zeggen welke van de twee jullie nu het mooiste vinden!

Ik ben benieuwd!
Zwangerschapsshoot2De zwart/wit foto hadden jullie natuurlijk al gezien. Maar nu ook in kleur. Welke heeft jullie voorkeur?

Zwangerschapsshoot1Deze is net wat specialer omdat de ene in kleur is en de ander in zwart/wit met kleuraccent. Ik ben ook hierbij weer benieuwd welke jullie het mooiste vinden!

Zwangerschapsshoot3Ook hierbij het kleuraccent bij de zwart/wit foto.. Welke vinden jullie het mooist?

Nou laat maar weten! Welke foto heeft jullie voorkeur? En welke vinden jullie nu echt het allermooist?!

20 gedachtes over “Zwangerschapsshoot #1

  1. Zwart wit kan heel romantisch uitkomen. Al vind ik deze foto’s eerder wat blauwig.. Maar dat kan aan mijn fotografisch oog liggen
    Kleur vind ik ze allemaal erg leuk mooi aandenken straks.

  2. Mooie foto’s! Echt gaaf. Ik vind de foto’s in het zwart-wit het mooist. Als ik dit zie, baal ik echt weer even dat die van mij niet doorging zeg. Krijg je niet meer terug. Dus bij eventuele volgende zwangerschap ga ik het beter regelen.

  3. Wauw! Ik vind heel eerlijk gezegd de combi heel gaaf (dus gewoon de kleur boven laten en de zwartwitte onder). En ik vind ze alle drie speciaal. Die bovenste mooi omdat het samen met je vent is en die onderste 2. Tja, kan niet kiezen. Gewoon maar een collage van vier van maken, haha.

  4. Mijn voorkeur gaat uit naar de zwart/wit foto met Bart….. Ik persoonlijk vind foto’s die zwart/wit zijn met 1 kleuraccent niet zo mooi omdat veel fotografen dit doen… dus niet zo heel bijzonder… Ik wordt juist afgeleid door die kleurtjes..

  5. Prachtige foto’s!! Vind de eerste in zwart-wit het mooist, de tweede en derde zwart-wit met kleuraccent. En mijn favoriet is degene met de bloem.
    Bijzonder dat jullie prachtige dochter in dat mooie huisje heeft gezeten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s