Babyshower

Gisteren zou een hele gewone zaterdag zijn…, dacht ik.
Ik zou met mijn moeder lekker in het dorp gaan winkelen en ’s middags zouden manlief en ik gewoon lekker niks doen. Ook eens lekker toch?! Tsjah dit liep toch iets anders dan gedacht…!! Om half 11 kwam mijn moeder me dus halen en gingen we naar het dorp. Daar zijn we lekker gaan winkelen, bij de Kruidvat, bij een winkel waar ze Riverdale verkopen, nog even bij de Pearl binnen gewipt om voor mama haar nieuwe brillen op te halen, de Hema hebben we gehad, zelfs de Action.. Plus we hebben nog lekker ergens gedronken.

Bijna drie uur later waren we weer bij mij thuis en zou mama nog even mee naar binnen gaan voor een kop koffie. De gordijnen waren allemaal dacht, maar dat kwam omdat manlief een dutje lag te doen op de bank. Tenminste.. dat was wat hij mij had ge-appt. Niets vreemds aan de hand dus. Totdat mn moeder de woonkamer deur open deed en ik het opeens zag *flitsen* voor mijn ogen! Lieve familie en vriendinnetjes waren er voor mijn babyshower!!

Omdat verder foto’s veel beter tot de verbeelding spreken dan woorden zal ik me verder stil houden en hier wat collages neerzetten! Kijken jullie weer mee?
Food & Aankleding

Buiktaart

Cadeaus

Belly paint

IMG_5900

IMG_5934Ik wil in ieder geval iedereen enorm bedanken voor de geweldige middag! Het was een complete verrassing en ik ben echt super verwend door jullie allemaal!! Jullie zijn heel bijzonder voor me en ik ben blij dat ik dit met jullie mocht delen!

11 gedachtes over “Babyshower

  1. Wauw wat een ontzettend leuke en lieve verrassing zeg! Wat ziet het er gezellig uit en die TAART, wat mooi!! Wat fijn dat je zo genoten hebt, je hebt echt top mensen om je heen zeg!
    Als je het leuk vindt dan ben je vandaag van harte uitgenodigd om mee te doen aan mijn linkparty! Hier kun je reclame maken voor 3 van je leukste artikelen van afgelopen week inclusief een foto én een link naar jouw blog! Erg tof toch :D!
    Veel liefs Rosie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s