Liebster award

Voor de allereerste keer ontving ik ook een Liebster Award en wel van Whitney. Dank je wel daarvoor!
De award is geen echte award maar eigenlijk een tag om de wat onbekendere blogs wat bekender te maken. En aangezien deze blog van mij pas sinds 4 maanden bestaat kun je wel zeggen dat hij nog niet zo bekend is in de bloggers wereld. Wie weet komt daar verandering in! Ik zou zeggen veel leesplezier en wie weet ontdek je nog wel iets nieuws over mij wat je nog niet wist!
naamloos (6)

1. Wat zijn je favoriete apps op je telefoon? Noem je top 5!
Ik gebruik eigenlijk maar een aantal apps dus een top 5 is zo gemaakt.. Ik gebruik vooral Facebook, Twitter, Wordpress, Instagram en Whatsapp. Dat zijn de 5 meest gebruikte. Verder heb ik alleen nog de Pathé-app die ik soms gebruik, WeHeartIt en PicCollage!

2. Hoeveel kinderen heb je of zou je willen hebben?
Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje, een meisje en ik zou het ook erg leuk vinden om er nog een jongetje bij te krijgen. Dan heb je een echt koningskoppel. Ik vind het zelf namelijk ook zo leuk om een broertje te hebben en dat gun ik mijn dochtertje ook.

3. Welk item is echt onmisbaar in je kledingkast?
Hmmm, heel fout misschien maar mijn joggingsbroeken en lekkere grote truien zijn voor mij echt onmisbaar! Ik vind het heerlijk om thuis te zitten in zo’n relax outfit. Maar verder vind ik ook de basic lange shirtjes echt een onmisbaar item in mijn kledingkast en leggings. Die dingen kun je eindeloos combineren met allerlei leuke jasjes, truitjes, riempjes, kettinkjes, enzovoort..

4. Waar ben je bang voor?
Naast dat ik bang ben voor de stomme standaard dingen als spinnen en wespen ben ik vooral echt bang om ongelukkig te zijn. Ik heb een periode in mijn leven gehad waarin ik echt ongelukkig was en dat was de meest zwarte periode in mijn leven en zo wil ik me nooit meer voelen. Gelukkig (leuke woordspeling) ben ik nu enorm gelukkig en zorg ik er ook wel voor dat ik het blijf, maar het is wel een angst die in mij zit. Dat die zwarte periode terug komt.

5. Wat is je favoriete drankje? Non alcohol & alcohol.
Qua alcohol blijft dat Licor43, alhoewel ik echt vele dingetjes lekker vind. Ik kan er zo lekker van genieten, allerlei dingen uitproberen ook qua cocktails, vind ik ook leuk om te doen. Maar qua non-alcohol vind ik vooral ice tea green lekker, fruitsmoothies en op dit moment staat de cola zero met stip bovenaan *grinnik*

6. Welk tv programma mag echt niet van de buis?
Om eerlijk te zijn kijk ik echt amper tv. Ik kijk enorm veel series, maar die kijk ik altijd via de laptop, ik volg de series vanuit Amerika zodat ik dus ook altijd voorloop. Er zijn maar weinig programma’s waar ik de tv voor aanzet, maar voor So You Think I Can Dance en The Voice Kids wil ik hem nog wel eens aanzetten. Echter als dat niet meer zou komen zou ik het totaal geen ramp vinden eigenlijk.

7. Zijn er onderwerpen waarover je zou willen bloggen maar niet durft? 
Dat zou ik eigenlijk niet weten. Ik blog over best veel dingen, al moet ik zeggen dat ik niet snel over politiek zou bloggen maar dat is niet omdat ik het niet durf maar meer omdat ik me er niet zoveel in verdiep en het me eerlijk gezegd ook niet altijd boeit. Ik blog graag over dingen waar ik wat van weet of waar ik graag wat over zou willen weten.

8. Wat staat er op je bucket list? Indien je deze niet hebt, waarom niet?
Ik heb hem nog niet echt opgeschreven maar ben het wel van plan. Er zijn namelijk genoeg dingen die ik nog zou willen doen voordat ik doodga. Ik zou  bijvoorbeeld nog eens naar Aruba terug willen, ik zou een rondreis door Amerika willen maken, ik zou graag willen kamperen met mijn gezinnetje.. Ik zou graag… Hmmm misschien toch maar eens een blogje aan besteden *wink*

9. Wat is je favoriete blogpost? En waarom?
Ik zelf ben erg blij met de blogjes waarin mijn zwangere buik te zien is. Ik ben er gewoon enorm trots op om zwanger te zijn en deel dit graag met de rest van de wereld. Wat ik ook leuk vind zijn de blogjes waarin ik informatie geef maar er ook iets persoonlijks van maak, maar dat is dus heel verschillend!

10. Welke quote past bij jou? En waarom?
tumblr_lp0vnjLvkD1qje8imo1_400_large
Ik heb flink zitten twijfelen tussen een aantal quotes die wel bij mij passen maar uiteindelijk toch voor bovenstaande quote gekozen. Waarom? Omdat er een hoop dingen in het verleden zijn gebeurd waarvan ik soms denk ‘was dat maar anders gelopen’. Maar aan de andere kant hebben die gebeurtenissen en dingen er wel voor gezorgd dat ik nu ben wie ik ben. Ik sta sterker in mijn schoenen daardoor en weet beter wat ik wil, wie ik ben en wat ik kan…

11. Wat zou je als tip geven aan andere bloggers?
Uhm, dit vind ik een lastige.. Misschien is de beste tip die je sowieso iemand kunt geven,  blogger of niet: Blijf jezelf, er zijn al zoveel anderen.

4 gedachtes over “Liebster award

    • Nee, anders had ik dat eronder gezet. Er zijn niet veel bloggers die me volgen en volgens mij degene die me volgen hebben de liebster award al eens ingevuld. Plus ik heb echt geen inspiratie om 11 vragen te bedenken op ’t moment 😛

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s