Blauw of Roze?

Vanaf het moment dat bekend wordt dat je zwanger bent begint het… “Je krijgt een meisje”, “nee ik weet zeker dat het een jongetje wordt”. En dan mijn vader die er heilig van overtuigd was dat het er twee zouden zijn. Zelf riep ik voordat ik zwanger was altijd dat ik een jongetje wilde als ik zwanger zou worden, maar op het moment dat het tot me doordrong dat ik ECHT zwanger was… Maakte het me allemaal niet meer uit, als het maar gezond zou zijn.

Dat klinkt uiteraard heel cliché maar is toch echt zo. Een jongetje vind ik erg leuk omdat je daar zulke stoere kleertjes voor hebt, vanaf dat hij kan lopen kan ik ermee voetballen en ze zeggen altijd dat jongetjes veel meer naar hun moeder trekken.. Hihi! Maar een meisje is weer erg leuk omdat je daar heerlijk mee kunt tutten (Zie je mij dat al doen? Grinnik..), je hebt van die geweldige leuke meiden kleertjes en tsjah.. ook daar ga ik mee naar het voetbal! (Overigens zijn er nog véél meer redenen waarom het leuk is om een jongen/meisje te krijgen maar die ga ik niet allemaal opnoemen)

Nu zijn we inmiddels 16 weken zwanger en over 3 weken (en 1 dag, maar who’s counting) hebben we onze zogenoemde ’20 weken echo’. Dé echo waarop gezien kan worden of het roze muisjes worden of blauw! En aangezien wij zo nieuwsgierig zijn willen we het dus ook gewoon weten. En dan weten jullie het ook….

Hoe onze kleine spruit gaat heten, dat verklappen we uiteraard niet 😉
576_420__6199133-tweeling-jongen-meisje

10 gedachtes over “Blauw of Roze?

  1. Spannend! Tegenwoordig lijkt het wel of iedereen het al weet, vroeger was het veel meer een verrassing maar ik vind het eigenlijk wel net zo handig om het wel te weten van bv een collega/vriendin want dan kun je ook gerichter al iets kopen…

  2. He, ik ontdek je nieuwe blog nu pas, ga je helemaal stoppen op de andere?

    Leuk zeg, al die zwangerschapsverhalen. En leuk dat je wil delen wat het wordt, veel mensen willen heel graag delen dat ze het weten, maar wat het dan wordt dat willen ze niet zeggen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s